Openlucht Kunst- en Warenhuis

Op zondag 1 juli aanstaande organiseert Het Grote Avontuur in samenwerking met Wagenaar van Co de 2e editie van het Openlucht Warenhuis. Op een prachtige plek in t groen, tussen de ruisende bomen verkopen wij moois dat wij maakten, schreven, verzamelden, bij elkaar brachten. Binnenkort meer informatie hier ... Hier wat beeld van de vorige editie.

Lampen Parade

Veel verschillende lampen en kappen paraderen door de schuur.... In de stijl van de Roaring Twenties, Bohemian, Shabby Chic of hoe je t ook maar wilt noemen. Allemaal te koop. Als je er iets bij ziet, stuur me een mail of bel me!

Soft Sofa

Prachtig Bohemian bankje in zachte tinten. De velours bekleding heeft een uitgesneden bloemenprint. Prijs 295,00. Komende week te zien en te koop bij http://www.toon.amsterdam/

Alice in Wonderland Chairs *

Hollywood Regency meets Frans shabby chic, 4stoelen a 95/stuk. De stoelen zijn te bezichtigen bij Fortune Flea. Zeeburgerpad 26.

Beauty Bench!

Een mooi roze bankje met velours print bekleding. Prijs 295. Te bezichtigen in de schuur van Het Grote Avontuur op afspraak.

  • Facebook
  • Instagram Social Icon

2018 Het Grote Avontuur