top of page

Privat Shedshoppen at the countryside

Dat is het nieuwste van het nieuwste! En dat kan bij mij in Wijdewormer waar ik nu 100m2 vintage & antiek heb staan! Kom neuzen tussen stoelen, bankjes, spiegels, lampen, mooi vintage textiel, walldeco en meer moois! Het s een eclectische mix van Bohemian, Frans, Midcentury, Barok, Chinoiserie en Hollywood Regency, maar er zijn nog veel meer termen op van toepassing :) Laat je verrassen en kom gezellig samen met een andere vintagelover struinen! Er is genoeg ruimte en ik heb een lekkere kop thee voor je klaar staan. Oh ja....en er is daar ook veel spul in de sale! Plus, leuke vintage dresses!

Maak een afspraak via app ( of dm op instagram) of stuur me een mail. Heel gezellig als je langskomt!

Anna 0654246544 ( Adres krijg je als je me appt ! )

Recent Posts
Archive
bottom of page