top of page

Openlucht Kunst en Warenhuis

Het beloofd een echte Zomerdag te worden aanstaande zondag 1 juli! Dus als je geen zin hebt in lange files naar overvolle stranden of uitpuilende stadsparken met barbecues.......kom dan naar onze heerlijke rustige en groene plek net buiten de stad. ( of onderweg /terugweg van het strand/IJmuiden). Op het buitenterrein is er allerlei moois van o.a The Blockprint Tree ( textiel), Theone van der Eerden (keramiek), Stoffige Zaken ( gordijnen/textiel), Nooo Sugar ( kussens, tassen en meer), Het Filiaal

( Afrikaanse schatten), Casa Maria ( tafels) en Het Grote Avontuur ( vintage vanalles...meubels, spiegels, lampen, textiel, schatten, decor en onverwachts). We hebben picknick pakketjes en ander lekkers en tussen 15 en 16 komt Caffe Central muziek maken : Country Chansons en Balkan Blues! In de grote vlasschuur is er de expositie Alleszins met de werken van Annalinda Wagenaar, Jeroen Effern en Sasja Wagenaar . https://www.wagenaarvanco.nl/. Kortom, je kan een heerlijke en bijzondere middag doorbrengen bij ons in het Openlucht Warenhuis. Hopen je zondag te zien! Zondag 1 juli van 11.00 - 18.00 p.s CASH is handig:) Adres : WAGENAAR van CO, Genieweg 14 a , Velsen-Zuid Vanaf Amsterdam , afslag golfbaan/vanaf Haarlem afslag snowplanet.

Recent Posts
Archive
bottom of page