Fikse Kortingen

March 25, 2020

Lieve bezoekers! gelukkig kunnen jullie nog wel Het Grote Avontuur digitaal bezoeken.
Helaas komende tijd niet op de Noordermarkt en ook niet op de Vintagemarkt, Javaplein.
Wat een Onwerkelijke vreemde en uitzonderlijke tijd ! Het leven ligt min of meer stil. Deze situatie brengt ook mooie en goede dingen tot stand. Meer rust en meer aandacht voor elkaar.Heel veel creatieve oplossingen en mooie ideeen! En wie weet waar dit allemaal toe gaat leiden....
Ik heb besloten om ivm deze crisis en omdat ik nu ook niet op inkoop kan een deel van mijn voorraad zorgvuldig uitgezocht moois, waar ik in binnen- en buitenland dagen voor rond heb gereden ( met alle plezier) nu -tijdelijk- met Fikse Kortingen aan te bieden. Voor diegenen die nu bezig zijn met de (her)inrichting van hun huis en wellicht wat minder budget hebben in deze tijden. Voor de mensen die nu tijd hebben om s lekker rond te neuzen en door de aanbiedingen overgehaald worden iets moois voor zichzelf te kopen en in tijden van crisis elkaar te helpen. Wie weet kan ik dan mijn zzp bedrijfje ook een beetje draaiende houden :) Ik kan spullen meenemen naar Amsterdam maar we kunnen ook afspreken in mijn schuur in Wijdewormer ( 1 persoon) zodat je daar rustig rond kan kijken en op afstand van elkaar even een praatje kan maken. De bank of stoel even te testen en de kleur in t echt te zien! De kleinere spullen kan ik natuurlijk opsturen.Voor nu : sla je slag zou ik zeggen en wees op tijd ! En vooral : Take Care !! Liefs, Anna
 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

March 25, 2020

March 6, 2020

September 11, 2019

January 11, 2019

November 27, 2018

October 12, 2018

Please reload

Archive
Please reload

  • Facebook
  • Instagram Social Icon

2018 Het Grote Avontuur