Openlucht Kunst en Warenhuis

June 26, 2018

Het beloofd een echte Zomerdag te worden aanstaande zondag 1 juli! Dus als je geen zin hebt in lange files naar overvolle stranden of uitpuilende stadsparken met barbecues.......kom dan naar onze heerlijke rustige en groene plek net buiten de stad. ( of onderweg /terugweg van het strand/IJmuiden).
Op het buitenterrein is er allerlei moois van o.a The Blockprint Tree ( textiel), Theone van der Eerden (keramiek), Stoffige Zaken ( gordijnen/textiel), Nooo Sugar ( kussens, tassen en meer), Het Filiaal

( Afrikaanse schatten), Casa Maria ( tafels) en Het Grote Avontuur ( vintage vanalles...meubels, spiegels, lampen, textiel, schatten, decor en onverwachts). We hebben picknick pakketjes en ander lekkers en tussen 15 en 16 komt Caffe Central muziek maken : Country Chansons en Balkan Blues!
In de grote vlasschuur is er de expositie Alleszins met de werken van Annalinda Wagenaar, Jeroen Effern en Sasja Wagenaar . https://www.wagenaarvanco.nl/. Kortom, je kan een heerlijke en bijzondere middag doorbrengen bij ons in het Openlucht Warenhuis. Hopen je zondag te zien!
Zondag 1 juli van 11.00 - 18.00  p.s CASH is handig:)
Adres : WAGENAAR van CO, Genieweg 14 a , Velsen-Zuid
Vanaf Amsterdam , afslag golfbaan/vanaf Haarlem afslag snowplanet.

Please reload

Recent Posts

March 25, 2020

March 6, 2020

September 11, 2019

January 11, 2019

November 27, 2018

October 12, 2018

Please reload

Archive
Please reload

  • Facebook
  • Instagram Social Icon

2018 Het Grote Avontuur